Ultima zi de vară

Vara asta a trecut pe nesimțite, parcă n-a fost vară cu zilele alea ploioase de la începutul sezonului. Ultima zi de vară s-a nimerit să o petrecem la țară la Andrei, sub pretextul „Hai să-l plimbăm pe Brumărel”. L-am luat și pe Motanul Șosețică, că de-o lună se plimba doar prin casă, și-am zis merci că-i soare afară și că încă-i cald.

Tocmai îmi făcusem cadou de Sfântul Alexandru un aparat de fotografiat nou și mergea o ieșire în natură să-l testăm. E vorba de un Fuji Finepix HS-30 EXR, un bridge mare cât un DSLR. Fotografiile nu m-au dat pe spate, pentru că am așteptări mari de la un aparat mai voluminos decât „săpunierele” mele de dinainte. Cum nu am prea pus mâna pe DSLR-uri, nu știu să umblu la setări și am folosit Fuji doar pe modul automat.

Pentru cei care nu-s la curent cu animăluțele noastre, un „binevoitor” ni l-a aruncat pe Brumărel peste gard în curte pe când avea vreo lună, iar noi am decis să-l păstrăm. Pe Șosețică îl avem deja de doi ani și a apărut și în articole de pe blog.

În imaginile de mai jos e Șosețică cocoțat în cotețul găinilor; mai sunt păsări de curte, o grădină de vară tomnatică, mai este Burmărel scos la plimbare într-o pădure de pe malul Neajlovului sau înconjurat de-o haită de câini pe drum (erau „doar”vreo zece patrupede pe urmele lui și nu se arătau foarte prietenoase). Când am ieșit pe câmp, plutea o atmosferă de vacanță în aer…

Acum mi-am dat seama că deviza mea este „Nicio săptămână fără plimbări în natură!”.

Toamna

Ultima zi de vara (2)

Ultima zi de vara (5) Ultima zi de vara (6) Ultima zi de vara (7) Ultima zi de vara (11) Ultima zi de vara (15) Ultima zi de vara (17) Ultima zi de vara (18) Ultima zi de vara (19) Ultima zi de vara (20)Ultima zi de vara (24)Ultima zi de vara (26) Ultima zi de vara (25) Ultima zi de vara (21) Ultima zi de vara (22) Ultima zi de vara (23)

This entry was posted in Excursii de o zi, Ghid, la ţară, România and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/otzbgdpw/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273