Portret de biciclistă – ediția 2014

Portret de biciclistă 2014
Libertate în mișcare prin București cu pliabila „Dahonica”
© Daniel Vrăbioiu

Echipa Skirtbike a organizat la începutul verii a doua ediție a Portretului de biciclistă. Tot la Colivia, tot într-un decor idilic, tot cu Daniel Vrăbioiu fotograf. Scopul fotografiilor era să spună povestea bicicletei și a posesoarei și să surprindă o notă de cochetărie.

Vezi cum a fost ediția din 2013 a Portretului de biciclistă aici.

Colivia cu fotografii pe două roți

Țineam mult să ajung și anul ăsta la Colivia, dar avem șantier acasă și-am reușit să ajung cu jumătate de oră înainte de ora închiderii programului. Îmi împletisem un „cozonac” în cap, legasem pe ghidonul bicicletei niște flori nemuritoare dintr-o vază și-am tras pe mine o rochie care știam că nu trebuie călcată. Astfel gătită, am pedalat până la Colivia, unde mi s-a acordat răgaz să mă odihnesc puțin și să o curăț pe Dahonica de praf (praful era de-acasă, nu de pe stradă).

Noroc că n-a trebuit să aștept la coadă după alte fete! La cât de frumoasă mi se pare ideea Portretului de biciclistă, mă mir că nu s-a înghesuit lumea la fotografii printre florile gigant. Mai mult a durat să scriu câteva rânduri despre mine și bicicletă decât fotografiatul propriu-zis.

Fotografiile au fost expuse la Casa de pe Chei © Skirtbike
Fotografiile au fost expuse la Casa de pe Chei
© Skirtbike

Expoziția din Casa de pe Chei

Zilele trecute mi-am ridicat poza cu Dahonica de la Casa de pe Chei, unde au fost expuse fotografiile din cadrul proiectului „Portret de biciclistă”. Mi-a făcut plăcere să le întâlnesc acolo pe Oana și Simona, jumătate din echipa organizatoare, și să schimbăm câteva vorbe despre ce înseamnă Skirtbike. Foarte sociabile și naturale, fetele încurajează feedback-ul și așteaptă idei pentru următoarele ediții pe adresele personale sau pe site-ul Skirtbike.

Vezi toate fotografiile de la ediția din 2014 „Portret de biciclistă” aici.

This entry was posted in Am fost acolo, Bicicletă, Bucureşti and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/otzbgdpw/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273