Miniaventura: Caiac pe lacul Snagov

Pentru mine toamna a fost intodeauna un moment in care m-am revazut cu prietenii, fie pentru ca peste vara am avut fiecare concedii in destinatii diferite, fie am lucrat sau am ramas cu saptamanile in vama.

Intr-o zi frumoasa de octombrie, la sfarsit de saptamana cand timpul se dilata si ne miscam in slow motion, ne-am strans intr-un grup de opt persoane si am plecat spre Lacul Snagov unde urma sa inchiriem patru caiace duble sa vaslim in voie timp de o ora.

Caiace sunt destule, am purtat veste de salvare si lansarea la apa se face asistata de pe ponton mobil in deplina siguranta.

Zi de zi suntem asa de asfixiati de betonul din jur, incat aici, inca de la primele vasle ne minunam de claritatea apei si de flora care se afla chiar la cativa centimetri de padela.

Urmam drumul printre nuferi …

…. si ne uitam ca intr-un documentar National Geographic la vilele construite pe mal.

Unele cu bun gust, altele cu mai putin, dar nici una modesta.

Incepem sa prindem gustul vaslitului, unii chiar vaslind sincron.

Timpul trece foarte repede si ne simtim bine…

… ba chiar experimentam senzatia de rodeo de la valurile facute de o barca cu motor.

Lacul are linistea lui; daca nu esti atent, apa se scurge de pe vasla in caiac, dar nu conteaza ca ai hainele ude… esti deja conectat cu natura si asta este suficient.

Am fi stat mai mult pe lac, am fi explorat mai multe maluri. Astfel de miniaventuri te fac mai fericit, mai ales ca pot fi spontane.

Drumul pana la Snagov poate fi facut si cu maxi taxi, iar locatia Artha Park, de unde se inchiriaza caiacele, este usor de gasit. Se observa un efort al celor implicati in afacerea asta de a mentine un standard; pe noi ne-a incantat locatia si atmosfera de vacanta de acolo.

Mai multe poze în albumul “Cu Caiacul la Snagov” de pe pagina de Facebook a Poveştilor călătoare. 

This entry was posted in Bucureşti, Ghid, În mişcare, în natură and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/otzbgdpw/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273