Hai la bord să asculți povești călătoare

Cheile Carașului

Toamna asta nu știu cum se face că am dat două interviuri. Unul la Radio România Actualități, la emisiunea lui Dan Creța „Ca pe roate” și al doilea pentru Anda Stănciulescu de la blogul de călătorii „Hai la Bord”

Anda scrie mult și cu pasiune despre locuri din România care merită vizitate. În vara lui 2013 a început o campanie de promovare a turismului în țara noastră, campanie intitulată „România întreabă, bloggerii răspund”. Pe parcursul unui interviu de zece întrebări, Anda personifică România, așa că ai impresia că stai de vorbă chiar cu țărișoara noastră.

M-am bucurat când am primit invitația să particip la interviul Hai la Bord, mai ales că, oricâte țări aș vizita, tot România mi-e cea mai dragă. Întrebările te poartă de la mare la munte, în locuri pe care le recomand sau nu să le vizitați, îți dezvăluie alte bloguri de călătorii pe care le urmăresc sau care e orașul meu preferat din România.

De reținut c-am răspuns la interviu în noaptea dinaintea plecării pe Masivul Cozia, așa că a doua zi am fost ceva cam nedormită pe urcarea de șapte ore care a urmat. Fotografiile din articol sunt de la Cascada Bigăr, de la Vadu, de pe Vârful Domogled, din Masivul Piatra Mare și de la tura cu biciclete de la Comandău (județul Covasna).

Ce mai tura-vura, interviul complet îl găsiți aici:

http://www.hailabord.ro/2013/11/interviu-povesticalatoare-tanara-germania-limba-romana-place-romania.html

This entry was posted in Ghid, România and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/otzbgdpw/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273