Două vorbe cu Mimi și Titieni

Mimi Brănescu și Andrei
Mimi Brănescu și Andrei

Cine-a citit lista mea de locuri dragi din București, a văzut că unul din locurile noastre preferate de pe lângă casă e Restaurantul Casa Noastră. Odată i-am prins aici și pe actorii Mimi Brănescu („Boogie”, „Marți, după Crăciun”, „Periferic”) și Adrian Titieni („Poziţia copilului”, „Domestic”, „Şi caii sunt verzi pe pereţi”, „Pescuit sportiv”). Andrei îmi spusese la un moment dat că ar vrea să stea de vorbă cu Mimi despre personajele pe care le joacă. Întâmplarea face că, la scurt timp, dorința chiar i s-a împlinit.

În apropiere de Restaurantul Casa Noastră e UNATC-ul, unde Adrian Titieni e, printre altele, și decan.  Nu știu ce treabă mai are Mimi Brănescu pe la facultate, cert e că era împreună cu Titieni când au intrat în curtea restaurantului. Noi eram cu niște prieteni la masă când, deodată, Andrei exclamă „Uite-l, mă, pe Mimi! și o zbughiește afară să îi ia autograf pe un suport de pahare (ce-a găsit la îndemână). Eu, mai pragmatică, m-am dus după el să-i fac o poză, ca să avem dovadă că și-a întâlnit idolul.

Andrei era numai zâmbet și mi se părea că uită că voia să-l întrebe ceva pe Mimi. Atunci am preluat frâiele și i-am adresat lui Mimi întrebarea care-i stătea de mult lui Andrei pe limbă: De ce joacă numai roluri de bărbat fatal, care calcă femeile în picioare. Mimi a răspuns că tipul ăsta de bărbat le place femeilor. Cum sunt repezită, nu am așteptat bine să primesc răspunsul și m-am grăbit să fac o poză cu Titieni, la care decanul facultății îi dă peste nas lui Brănescu: „Vezi, mă, ce vor femeile?

___________________

Povestea asta e din 7 aprilie 2013, după ce fusesem în pădure la Cernica, cu tot cu motanul nostru Șosețică. Poza cu mine și cu Titieni nu o pun, îl sacrific pe Andrei 🙂

This entry was posted in Bucureşti, Instantaneu and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/otzbgdpw/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273