Prima experienţă airbnb: Oslo

În Oslo am stat la gazdă, întrucât până şi preţurile la hostel, în cameră comună de 30 de persoane, erau mai scumpe de 180 RON de persoană pe seară.

Căutam să stăm aproape de centrul oraşului, în cameră de două persoane, în condiţii cel puţin decente. De aceea nu am avut curaj să plecăm prin couchsurfing, unde am înţeles că te cazează gratuit, dar nu ştiu ce confort îmi asigură.

Am analizat ofertele celor de pe airbnb.com şi am ales o locaţie centrală, lângă Gradina Botanică din Oslo, la Stein Runar.

Tipul avea cele mai bune reviewuri şi nici nu cerea mult comparativ cu ceilalţi: 1500 NOK (867 RON) pe trei nopţi. Am avut parte de cameră proprie şi acces la baie şi bucătarie când doream. Ne-a dat un set de chei şi ne-am văzut de-ale noastre mai ceva ca la hotel.

Gazda a fost foarte de treabă, ne-a recomandat nişte restaurante tipic norvegiene cu preţuri acceptabile, ne-a sugerat „must see”-urile din Oslo şi, în ultima seară, la un pahar de Linie Aquavit  (o băutură spirtoasă tradiţională în Scandinavia), ne-a povestit câte ceva despre viaţa unui localnic în Oslo.

This entry was posted in Cazare, Ghid, Norvegia, preţuri and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/otzbgdpw/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273