Oslo Pass – cum să te descurci în capitala Norvegiei

Cu Olso Pass ai intrare gratuită la majoritatea muzeelor, transport gratuit, inclusiv călătoriile cu boat-ul spre Peninsula Bygdøy unde se aflau cele mai interesante muzee. Cardul îţi oferea şi parcare gratuită, tururi ghidate sau acces la piscină sau la simulatorul de schi, plus reduceri la restaurante şi magazine de îmbrăcăminte.

Noi ne-am luat cardurile de la centrul de informare turistică Trafikanten, din faţa gării Oslo Sentralstasjon, când am ajuns cu trenul de la aeroport. 

Preţul pare piperat la început, dar îţi dai seama că ai făcut o afacere bună când vezi preţurile individuale la intrările la muzee. Sau la transportul în comun.

  •  Munch-museet: 95 NOK
  • Akershus Slott: 70 NOK
  • Vikingskipshuset 50 NOK
  •  un bilet de călătorie valabil o oră: 30-50 NOK

Dacă achiziţionezi Oslo Pass pentru trei zile: 495 NOK = 285 RON (preţ întreg) sau 396 NOK = 231 RON (preţ de student), ai incluse şi mini-croaziere printre insulele din Olsofjorden.

Mini croaziera prin Oslofjorden care te ducea la principalele muzee

This entry was posted in Ghid, Norvegia, preţuri and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/otzbgdpw/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273