Cu bicicleta pe plaja de la Vadu

De cand am descoperit plaja de la Vadu am fost fascinat de reteaua de drumulete din zona. Si pentru ca pe jos nu pot acoperi distantele, mi-am luat bicicleta la mare.

Experienta a fost una inedita. Mi-au placut drumurile de nisip batatorit care pareau special amenajate pentru autovehicule. Fapt confirmat de la primele intersectii unde vedeai lasate grupulete de masini. Calitatea cailor de acces nu este un bonus al zonei; ele duc in nord la o cherhana din grindul Chituc, unde s-a deschis restaurantul pescaresc Vadul Pescarilor. ( http://www.facebook.com/VadulPescarilor )

  • 15 lei o supa de peste / stridii
  • 20 lei o portie de hamsii
  • 6 lei o apa 0,5l sau o Cola 0,33l
Vadu Pescarilor
Vadu Pescarilor in departare

Zona a fost una militarizata pe vremea cand chiar nu era nimeni pe aceste plaje, asa ca, daca te plimbi suficient de mult spre sud intalnesti semne de “Pericol Proiectile Neexplodate”.

In timpul zilei, soarele este puternic si te dezhidrateaza, asa ca distantele parcurse nu pot fi foarte lungi, plus ca pe nisip se pedaleaza in gol si se oboseste cu 30% mai repede.

Briza marii te racoreste si tine insectele departe, dar, cand se lasa seara si vantul nu mai e asa puternic, tantarii iti dau de urma.

Distante: la 6 km de plaja este satul Vadu, la alti 4 km este restaurantul.

Rasarit ~ 6am
Placut
This entry was posted in Bicicletă, Mare, România and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/otzbgdpw/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273